Ga naar hoofdinhoud

Printwerk

Voor een kopie tot het mooi laten printen van je afstudeerscriptie. Voor alle soorten kopieerwerk en printwerk bent u bij Comeco Printing Empel aan het goede adres.

U kiest zelf hoe wij uw printwerk uitvoeren. Geen vooraf ingestelde vaste keuze, maar altijd op maat naar uw wens.¬†Deels in kleur en deels in zwart. Geen enkel probleem om uw printwerk op die wijze te maken. Wij kunnen printwerk leveren van minimaal 10×15 cm tot maximaal 32×45 cm groot. En nog groter, dan wordt het op de plotter gemaakt. Wij zullen uw printwerk drukken in de door u gewenst oplage. Geen minimum en ook geen maximum aantal.

Behalve qua kleur en grootte van de prints bieden wij u ook een ruime keuze in soort papier voor uw printwerk. Papier in een range van diktes van 80 grams (het normale kopieerpapier) tot 350 grams dik. In verschillende kleuren: wit en naturel papier, duurzaam gerecycled papier of gekleurd papier in diverse diktes. En diverse soorten papier, mat papier, silk papier en gecoat ook wel genoemd glossy papier.

U stuurt uw bestand of bestanden per mail naar info@comeco.nl en geeft in uw mail aan hoe u uw printwerk wenst. Wat voor soort papier, kleur of niet, enkelzijdig of dubbelzijdig printwerk, hoeveel stuks. En wilt u het printwerk laten afwerken door bijvoorbeeld te binden met ringen of gaatjes aan de zijkant zodat u het op de juiste plek kan bewaren. Indien u wenst, geven wij u vooraf een offerte voor het printwerk op basis van hetgeen u heeft toegestuurd. Uw printwerk is altijd maatwerk met aandacht van Comeco Printing Empel.

Bestanden stuurt u bij voorkeur als pdf, daarvan blijft de opmaak altijd hetzelfde, en kan direct geprint worden. Heeft u een ander bestandsformaat, dan graag vooraf even overleg. Enerzijds checken wij samen of Comeco Printing Empel uw bestandsformaat aan kan, anderzijds om zeker te zijn dat we de juiste opmaak hebben.

Dus of uw printer thuis nu net even zonder inkt zit, of dat u juist kwalitatief een mooi product zoekt. U bent voor al het printwerk welkom bij Comeco Printing Empel. En als u slechts een paar blaadjes nodig heeft en de machine geen grote opdracht aan het verwerken is, dan is uw printwerk klaar terwijl u wacht

Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. U kan bij Comeco Printing Empel ook terecht voor promotiemateriaal, posters of kleding. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen voor meer informatie over uw printwerk.

Back To Top