Ga naar hoofdinhoud

Bedrijfskleding borduren

Comeco Printing Empel is al jaren de specialist in het borduren of bedrukken van uw bedrijfskleding. U en uw collega’s zijn herkenbaar en komen goed voor de dag in professionele bedrijfskleding.

Comeco Printing Empel kan uw eigen bedrijfskleding voor u voorzien van de bedrijfsnaam of het logo. Borduren heeft daarvan de mooiste uitstraling en de beste kwaliteit. Hiervoor gebruiken wij een goede kwaliteit borduurgaren met een mooie uitstraling. Het is mogelijk heel voor soorten kleding te personaliseren. Wij kunnen voor u ook alle soorten bedrijfskleding leveren uit het assortiment van ralawise.nl. Wij hebben een aantal zeer uitgebreide brochures met alle mogelijkheden voor u liggen. Daarover kunnen wij u ook persoonlijk adviseren zodat wij gezamenlijk komen tot de mooiste oplossing voor het borduren van een logo of bedrijfsnaam op de gewenste kleding.
U kan bij ons vanaf 1 stuk bedrijfskleding bestellen en laten borduren. En natuurlijk bent u ook welkom indien u er 20 of 100 nodig heeft! Er zijn mogelijkheden te over voor bedrijfskleding borduren. Wat u zoekt, kunnen wij voor u maken. Kom langs en leg uw wensen bij ons neer. Wij zorgen voor een passend antwoord op uw verzoek.

Comeco Printing Empel levert altijd maatwerk. Geen grootvolume productie, maar aandacht voor elk product dat u nodig heeft. Zo krijgt u altijd waar voor uw geld. Wij maken altijd elke order apart en geven uw opdracht persoonlijke aandacht. Als u bij Comeco Printing Empel uw bedrijfskleding laten borduren of bedrukken, dan bent u verzekerd van een uniek product waar u trots op kan zijn.

En laat u niet misleiden door de naam. Want ook particulieren en verenigingen helpen wij graag. Laat een rompertje borduren met de naam van de baby of handdoeken met de naam van het kampioensteam.
U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen voor meer informatie over bedrijfskleding borduren.

Back To Top