Ga naar hoofdinhoud

Posters drukken

Uw boodschap groots op de stoep of opvallend aan de wand? Laat posters drukken!

Hoe brengt u uw product duidelijk, snel en kleurrijk onder de aandacht van uw bezoekers of de potentiële klant die langs komt? Door deze op mooie posters te drukken. U kan tafel posters laten drukken op A4 of A3 formaat. Of grote stoep posters van 70×100 laten drukken die u voor de zaak kan zetten. Of nog groter, van 90 cm breed tot wel 4 meter lang. Comeco Printing Empel zorgt altijd voor maatwerk. Uw eigen unieke posters van uw reclameboodschap, de foto van uw mooiste product. Posters om uit te delen op een beurs. Of misschien van een plaatje waar u trots op bent. Posters drukken is mogelijk in de standaardmaten, A4 tot en met A0 en natuurlijk in afwijkende maatvoeringen. Bij Comeco Printing Empel maken wij altijd kwaliteitswerk van uw poster voor elk budget, vraag een offerte! U vindt bij Comeco Printing Empel zeker wat u zoekt.

Wij kunnen voor u posters drukken in alle oplagen, van één poster om uw nieuwe product serieus onder de aandacht te brengen tot 100 stuks om uit te delen tijdens de beurs. Alles is mogelijk, net als alle aantallen daar tussenin.

Uw poster laten drukken is bij ons altijd maatwerk. Wij denken met u mee over het ontwerp en de uitvoering. Wij hebben een uitmuntende service, kunnen uw posters snel leveren en zijn scherp geprijsd. Wilt u mooie glossy posters laten drukken of zoekt u posters op gekleurd papier. In ieder geval unieke posters van de beste kwaliteit.

Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. Er is een veelheid aan mogelijkheden qua maten, opmaak en materiaal. U kunt bij Comeco Printing Empel ook terecht voor last-minute promotiemateriaal en reclameflyers.

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen voor meer informatie over het maken van uw posters.

Back To Top