Ga naar hoofdinhoud

Canvas bedrukken

Die foto verdient een plaats aan de muur!

Dat speciale moment, die geweldige foto, die unieke herinnering? Vanaf nu is het mogelijk om hier elke dag van te genieten. Door uw foto als vergroting op canvas te laten bedrukken. Het bedrukte canvas kan voor u op een stevig raamwerk worden gezet en is daarmee klaar om op te hangen aan uw muur.

U heeft ook vast wel zo’n foto, waar u wel elke dag naar wenst te kijken. Waar u bijzonder trots op bent. Of een foto van een heel speciale gelegenheid die u groots tentoon wenst te stellen of om de deur te vullen…?

Comeco Printing Empel print uw foto op het voor u gewenste formaat, op glossy fotopapier als poster of wij kunnen uw afbeelding op canvas bedrukken. Wij spannen uw foto op canvas strak op een 4 cm houten frame. U kan uw foto op canvas bestellen vanaf 20 x 20 cm. Ook kunnen wij voor u uw canvas bedrukken op alle gewenste maten daarboven. Uw foto kan één canvasschilderij worden, maar wij kunnen hier voor u ook een tweeluik of drieluik van maken. Ook een collage van verschillende foto’s behoort tot de mogelijkheden.

Uw foto op canvas of als poster is altijd maatwerk. Wij besteden veel aandacht aan uw opdracht om zo de allerhoogste kwaliteit te kunnen leveren. U kunt bij ons persoonlijk komen aangeven hoe u het eindresultaat wenst. U hoeft dus niet af te wachten na een bestelling via internet.

Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. U kan bij Comeco Printing Empel ook terecht voor promotiemateriaal, reclameborden of het borduren van kleding.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met Comeco Printing Empel op voor meer informatie over uw foto op canvas bedrukken.

Back To Top