Ga naar hoofdinhoud

Visitekaartjes drukken

Uw visitekaartjes laten drukken bij een echte drukker? Natuurlijk. Uw visitekaartje is het eerste dat u afgeeft aan een nieuwe relatie. Na een gesprek, of op een beurs. En dus moet u de visitekaartjes bij uitstek laten drukken zodat deze uw stijl weergeven. Het moet mooi zijn, prachtig en moet indruk maken, mag opvallen!

Comeco Printing Empel kan voor u alle soorten visitekaartjes drukken. U zit niet vast aan standaard maten, standaard papiersoorten of opmaak. Ook qua aantal visitekaartjes is de keuze aan u! Wenst u maar 25 of 50 kaartjes of heeft u er 500 per naam nodig. Het is allemaal mogelijk indien u uw visitekaartjes laat drukken bij Comeco Printing Empel.

U start met de informatie die u op uw kaartje wenst. Indien u wenst denken wij mee en maken een concept opmaak en kiest u het formaat dat uw kaartje moet worden. Tenslotte kiest u uw papiersoort, de kleur papier, glans of niet, en de dikte van het papier. Zoals voor elk, op maat gemaakt product, maken wij eerst een offerte voor u. Na uw akkoord, zorgen wij voor een drukproef. Comeco Printing Empel gaat uw visitekaartjes drukken zodra u de drukproef heeft goedgekeurd.

Zoals alle producten die Comeco Printing Empel maakt, is ook visitekaartjes drukken altijd maatwerk. Kwaliteit vinden wij zeer belangrijk!. En natuurlijk zijn naar wens ook tal van speciale afwerkingen mogelijk. Het lamineren van uw kaartjes, afronden van de hoeken of wenst u juist een gat in uw kaartje als puntje op de i?

Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. Er is een veelheid aan mogelijkheden qua kleuren en opmaak. U kan bij Comeco Printing Empel ook terecht voor flyers, briefpapier of bedrijfskleding. Kortom alles waarmee u gezien wenst te worden.

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen voor meer informatie over visitekaartjes drukken of huisstijldrukwerk.

Back To Top