Ga naar hoofdinhoud

Jubileumkaarten

Bent u 25 jaar getrouwd of heeft u een ander jubileum te vieren dat wilt u laten weten?

Kom naar Comeco Printing Empel voor uw persoonlijke jubileumkaarten.

U heeft vast al een idee van uw wensen voor uw jubileumkaarten. Een grappige of een kleurige aankondiging. Of droomt u van een hele chique kaart? Wordt het jubileumkaarten met daarop uw eigen tekening, foto’s of ontwerp of moeten de jubileumkaarten vooral opvallen. Om ideeën op te doen heeft Comeco Printing Empel van diverse collecties boeken met voorbeeld jubileumkaarten staan die u kan lenen. Zo kunt u uw jubileumkaarten uitzoeken. Mocht u daar niet uit kunnen kiezen, kunnen er altijd eigen jubileumkaarten ontworpen worden.

Het belangrijkste is dat u uw persoonlijke boodschap kan overbrengen in uw eigen stijl. Comeco Printing Empel helpt u graag met uw ontwerp en het vervullen van uw wensen. Samen komen we tot de mooiste jubileumkaarten
Natuurlijk kunnen wij ook zorgen voor bijvoorbeeld bedankkaartjes of menukaarten in dezelfde stijl als uw jubileumkaarten. Of zelfs een kaart in de vorm van een poster. Daarmee maakt u echt een entree.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak of voor nadere informatie. Of vraag een offerte, indien u weet welke jubileumkaarten u wenst.

Wilt u de voorbeeldkaarten online bekijken, klik dan hieronder op de naam van onze leverancier.

Belarto, Buromac, Familycards

Daarnaast hebben wij ook verschillende blanco kaarten op aparte papiersoorten waarmee wij voor u unieke jubileumkaarten kunnen drukken.

Onze werkwijze in het kort:

  • U kiest (thuis) uw jubileumkaarten uit de voorbeeldboek of de site van de leverancier of u maakt uw eigen ontwerp jubileumkaarten
  • Wij spreken met u uw keuze en de mogelijkheden door en wij gaan uw jubileumkaarten en enveloppen bestellen
  • U maakt de tekst of teksten voor uw jubileumkaarten
  • Op basis van uw concept van de opzet en tekst maakt Comeco Printing Empel voor u een drukproef. Deze sturen wij u digitaal toe.
  • Na uw akkoord op de drukproef, gaan wij uw jubileumkaarten drukken
  • En speciaal voor onze klanten, geen betaling vooraf. U betaalt bij het ophalen van de jubileumkaarten.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak of offerte of voor nadere informatie.

Back To Top