Ga naar hoofdinhoud

Kleding bedrukken Rosmalen

Comeco Printing is de specialist op het gebied van kleding bedrukken. In Rosmalen en omgeving bedrukken we allerlei soorten kleding, maar ook handdoeken of representatiemateriaal. Als u bij ons kleding laat bedrukken of borduren, bent u verzekerd van een uniek kledingstuk waar u trots op kunt zijn. Wij bieden persoonlijke aandacht, kwaliteit en vakmanschap. U vind bij ons altijd maatwerk, het maakt niet uit of u een T-shirt wilt laten bedrukken of honderden truien.

Verschillende manieren van bedrukken

Er bestaan verschillende manieren om kleding te bedrukken. Comeco Printing is al jaren de specialist op dit gebied. Als u kleding wilt bedrukken in Rosmalen en omgeving staan wij graag voor u klaar. Wij kunnen u op verschillende manieren van dienst zijn. Zo drukken we bijvoorbeeld met flex, een glad materiaal, of met flock, een meer zacht en viltachtig materiaal. We bedrukken ook door middel van een full colour transfer en natuurlijk borduren we ook op kledingstukken. We overleggen met u over welke methode het meest geschikt is voor u.

Welke kledingsoorten

Van truien, petten tot handdoeken, bij Comeco Printing kunnen we verschillende soorten kleding bedrukken. In Rosmalen is bedrijfskleding bijvoorbeeld erg populair, maar u kunt ook voor een enkel T-shirt bij ons terecht. Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo bedrukken we door u aangeleverde kleding. Maar u kunt natuurlijk ook bij ons kleding bestellen. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment. Laat ons uw wensen weten, en wij gaan voor u aan de slag. Naast kleding bedrukken, kunt u in Rosmalen en omgeving ook terecht als u bijvoorbeeld pennen, mappen of ander representatiemateriaal wilt bedrukken.

Persoonlijk advies

Kleding bedrukken is altijd maatwerk. U krijgt bij ons daarom altijd persoonlijk advies. Wilt u uw bedrijfskleding bijvoorbeeld voorzien van een logo? Dan is het goed om na te denken of u dat in een of meerdere kleuren wilt. Flex en Flock zijn de meest betaalbare oplossingen, maar als u een zeer kleurrijk logo wenst of kleurovergangen op uw kleding, dan zal een transfer beter geschikt zijn. Wij adviseren u graag als u kleding wilt laten bedrukken. In Rosmalen staan we graag voor u klaar.

Meer informatie

Of u nu een stuk kleding wilt bestellen of laten drukken of meer dan honderd, u bent bij Comeco Printing altijd welkom. Leg gerust uw wensen bij ons neer en wij zorgen voor een passend antwoord op uw verzoek. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor meer informatie over kleding bedrukken in Rosmalen en omgeving.

Back To Top