Ga naar hoofdinhoud

Kleding bedrukken Vught

De specialist op het gebied van kleding bedrukken voor Vught en omgeving, is Comeco Printing. Bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten bedrukkingen op kleding, handdoeken en representatiemateriaal. U bent verzekerd van een uniek kledingstuk las u bij ons uw kleding laat bedrukken. Voor u in Vught bieden we naast kwaliteit en vakmanschap, ook persoonlijke aandacht. U vindt bij ons altijd maatwerk, of u nu een trui of honderden T-shirts wilt laten bedrukken.

De specialist

Comeco Printing is al jaren de specialist op het gebied van kleding bedrukken. In Vught en omgeving staan we graag voor u klaar. Er zijn verschillende manieren om uw kleding te bedrukken. We vertellen u daar graag wat meer over. Zo drukken we bijvoorbeeld met flex, een glad materiaal. Maar ook met flock, een meer zacht en viltachtig materiaal. Daarnaast bedrukken we door middel van een full colour transfer en natuurlijk borduren we ook op kledingstukken. Om te kijken welke methode voor u het meest geschikt is, overleggen we altijd van tevoren.

Op alle kleding

Of u nu een trui, T-shirt, pet of handdoek wilt laten bedrukken, bij Comeco Printing kan het allemaal. Het is mogelijk dat we uw eigen kleding bedrukken. Vanuit Vught kunt u ook kleding bij ons bestellen. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment. Laat ons uw wensen weten, en wij gaan voor u aan de slag. Naast kleding bedrukken, kunt u ook bij ons terecht als u bijvoorbeeld pennen, mappen of ander representatiemateriaal wilt bedrukken. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Persoonlijk advies

Kleding bedrukken is altijd maatwerk. In Vught krijgt u bij ons daarom altijd persoonlijk advies. Wilt u uw bedrijfskleding bijvoorbeeld voorzien van een logo van uw bedrijf? Dan is het goed om na te denken of u dat in een of meerdere kleuren wilt. Flex en Flock zijn de meest betaalbare oplossingen, maar als u een zeer kleurrijk logo wenst of kleurovergangen op uw kleding, dan zal een transfer beter geschikt zijn. Wij adviseren u graag over wat er allemaal mogelijk is en wat de beste oplossing voor u is.

Meer informatie

Of u nu een stuk kleding wilt laten bedrukken of meer dan honderd, u bent bij Comeco Printing altijd welkom. Leg gerust uw wensen bij ons neer en wij zorgen voor een passend antwoord op uw verzoek. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor meer informatie over kleding bedrukken in Vught en omgeving. Wij staan altijd voor u klaar!

Back To Top