Ga naar hoofdinhoud

Geboortekaartjes drukken

In blijde verwachting! Gefeliciteerd. Dit betekent dat u mooie geboortekaartjes laat drukken!

Als straks het kindje er is, wilt u dat natuurlijk ook aan iedereen laten weten, en persoonlijk geboortekaartjes laten drukken. U kunt bij Comeco Printing Empel terecht voor al uw familiedrukwerk, en natuurlijk kunnen wij uw geboortekaartjes drukken.

Uw familie, vrienden en bekenden mogen weten dat u een zoon of dochter heeft. Een heugelijk feit dat we graag willen delen. Om ideeën op te doen, heeft Comeco Printing Empel een groot aantal collectieboeken met voorbeeld geboortekaarten die wij kunnen drukken. U kan deze boeken lenen. Mocht u daar niet uit kunnen kiezen, of misschien heeft u een geheel eigen idee, kunnen we altijd eigen geboortekaartjes ontwerpen en drukken. Ook daarvan kunnen wij u diverse voorbeelden laten zien.

Wij kunnen voor u ook andere artikelen verzorgen, zoals een ‘geboorteposter’ of een afdruk van uw geboortekaartje op canvas. Een mooie blijvende herinnering. Comeco Printing Empel helpt u graag met uw ontwerp en het vervullen van uw wensen.

Wij hebben diverse boeken met collecties van voorbeeldkaartjes staan. U kan deze boeken lenen, en thuis rustig uw favoriete kaartjes uitzoeken. U kan de geboortekaartjes die wij kunnen leveren en drukken bij onze leveranciers online bekijken. Wij zijn onder meer dealer voor de volgende leveranciers van geboortekaartjes.
BelartoBuromacFamilycardsKlijntje Knopje KnoelieRegalb

Nadat u uw keuze voor het kaartje heeft gemaakt en u weet hoeveel geboortekaartjes u wil laten drukken, kan u een bestelling bij Comeco Printing Empel plaatsen. Wij zorgen dat uw kaartjes met de door u gewenste enveloppen binnen een paar werkdagen binnenkomen.

Twijfelt u nog tussen twee verschillende geboortekaartjes om te laten drukken of wenst u de mogelijkheden te weten. Kom dan gerust bij ons langs. Wij kunnen u de mogelijkheden laten zien en indien gewenst ook een prijsopgave maken.

Ondertussen maakt u de tekst die u op uw geboortekaartjes wenst te laten drukken. Met uw concept van de tekst maakt Comeco Printing Empel voor u een drukproef. Deze mailen wij u toe, zodat we samen zorgen dat alles klaar staat voor de grote dag. Natuurlijk kan u de enveloppen vooraf vast ophalen.

Natuurlijk kan u ook zelf kaartjes ontwerpen. Bij Comeco Printing Empel zijn diverse voorbeelden te zien van eigen ontwerpen. En daarvoor is het echt niet nodig dat u een ontwerp-pro bent. Wij helpen u daarbij graag.

Zodra uw kleine is geboren, geeft u de laatste gegevens voor de kaartjes aan ons door. Comeco Printing Empel zorgt daarna persoonlijk voor het zorgvuldig bedrukken van uw geboortekaartjes. Indien u de gegevens op werkdagen voor 12:00 uur doorgeeft, verzorgen wij het geboortekaartjes drukken nog diezelfde dag voor u.

Comeco Printing Empel weet dat u voor genoeg kosten staat met de komst van uw gezingsuitbreiding. Daarom dat wij u graag tegemoet komen bij geboortekaartjes drukken. U betaalt de factuur bij het ophalen van de kaartjes en niet maanden vooraf!

Back To Top