Ga naar hoofdinhoud

Afwerken documenten

Goed drukwerk bestaat uit meer dan alleen drukken of printen. Er wordt vooraf aandacht aan besteedt qua opmaak en er wordt voor gezorgd dat alles digitaal gereed is om te gaan printen. En achteraf zorgen wij voor het afwerken van de documenten, zo wordt het print- of kopieerwerk bewerkt tot het exact het eindproduct is dat u wenst.

Afwerken van uw gedrukte documenten kan bijvoorbeeld bestaan uit:

Op formaat snijden
Wij maken uw drukwerk bijna altijd op een groter formaat papier en na productie volgt het afwerken van de documenten. Het wordt gesneden tot het formaat dat u heeft gevraagd. Dat snijden vraagt aandacht en precisie. Daarom is elke opdracht bij ons maatwerk.

Rillen en/of vouwen
Indien uw drukwerk gevouwen moet worden tot een drieluik bijvoorbeeld. Of heeft u kaarten die wij voor u rillen, zodat deze makkelijk tot het gewenste formaat kunnen worden gevouwen.

Boekjes maken of wireO binding
Comeco Printing Empel maakt met zorg boekjes van uw drukwerk. Het afwerken van de documenten bestaat dan uit het vergaren van de diverse druks, op maat snijden en op de gewenste manier binden. Tot een brochure met doorlopende pagina’s van links naar rechts. Gevouwen en geniet in de rug. Of door binden met ijzeren ringen in de rug. Ook een bindwijze die veel wordt toegepast voor kalenders. Dan brengen we een extra kalenderhaak aan en kun u de pagina’s eenvoudig omslaan.

Heeft u specifieke ideeën over het afwerken van uw documenten, laat het ons weten. Wij denken graag met u mee naar de juiste oplossing.

Back To Top