Ga naar hoofdinhoud

DTP ontwerp

Goed drukwerk bestaat uit meer dan alleen drukken of printen. Er wordt vooraf aandacht aan besteedt qua opmaak en zorgen dat alles digitaal gereed is om te gaan printen, het dtp ontwerp. En achteraf zorgen wij voor het afwerken van de documenten, zo wordt het print- of kopieerwerk bewerkt tot het exact het eindproduct is dat u wenst.

Comeco Printing Empel kan voor u het complete ontwerp van uw drukwerk verzorgen. Natuurlijk kan het ook starten met het bewerken en dtp ontwerp van de door u gemaakte bestanden. Heeft u verschillende bestanden die samengevoegd moeten worden tot één product? Of kan u wel uitleggen wat u wenst, maar geen idee hoe u dit in de computer tot een bruikbaar ontwerp moet krijgen. Comeco Printing Empel kan het ontwerpen van A tot Z voor u doen. Dit DTP ontwerp doen wij zo mogelijk als service voor het drukwerk dat wij voor u gaan maken. Dit natuurlijk altijd in verhouding; hoeveel tijd zijn wij kwijt met het dtp ontwerp werk voor uw opdracht en de omvang van uw opdracht. Anders rekenen we eenmalig, bij de eerste opdracht, een opslag voor het dtp ontwerp.

Heeft u specifieke ideeën over het dtp ontwerp van uw documenten, laat het ons weten. Wij denken graag met u mee naar de juiste oplossing.

Back To Top