Ga naar hoofdinhoud

Kleding borduren

Drukwerk is onze basis. Met het groeien van het assortiment drukwerk, zijn wij klanten ook gaan helpen met hun bedrijfskleding. Tegenwoordig kunt u bij ons terecht voor allerlei soorten kleding, bedrijfskleding, textiel of sportkleding met opdruk of geborduurd. Comeco Printing Empel kan kleding bedrukken met uw logo, uw bedrijfsnaam of welke opdruk u ook wenst. Of borduren van namen of eenvoudige logo’s. Dit is de meest duurzame en mooie methode voor het personaliseren van uw textiel. Wij leveren daar graag ook de kleding bij en kunnen u uit een zeer uitgebreid assortiment voorzien. Comeco Printing Empel is gespecialiseerd in kleine oplagen. Dus geen torenhoge kosten voor uw eerste shirt! Het stopt niet bij kleding borduren. Wij maken ook andere reclame uitingen, zoals reclameborduren, beletteren van uw auto.

Dus kijk eens onder Bedrijfskleding borduren waar wij u interessante mogelijkheden bieden van gepersonaliseerde kleding voor uw personeel. Denk hierbij aan de sloof en de blouse van de bediening in een restaurant, of de shirts en truien met opdruk van de schilder.

Onder Borduren (overig) treft u informatie over het borduren van logo’s of badges. In overleg ook op meegebrachte kleding. Of bijvoorbeeld dekjes voor paarden of op handdoeken.

En Kleding bedrukken geeft informatie over de mogelijkheden van het bedrukken van kleding. Van een t-shirt of een dozijn polo’s. Wij gebruiken voor flex of flock opdruk, een goedkopere methode vooral geschikt voor kleine oplagen.

Comeco Printing Empel levert modern vakmanschap en ambacht, in combinatie met snelheid. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. En met deze kwaliteit en persoonlijke aandacht onderscheiden wij ons van de internetdrukker.
Wij helpen u met het vinden en ontwerpen van uw drukwerk en reclamemateriaal. Productie is mogelijk in elke door u gewenste oplage en elk door u gewenst formaat kan worden gemaakt.

Comeco Printing Empel levert meer als alleen kleding, kijk ook eens naar de mogelijkheden voor andere manieren waarop wij u zichtbaar kunnen maken zoals onder Familiedrukwerk, Reclame drukwerk of Canvas bedrukken.

Meer informatie vindt u onder:

Bedrijfskleding bordurenBorduren (overig)Kleding bedrukken

Back To Top