Ga naar hoofdinhoud

Kopieerwerk

Waarom zou u kopieerwerk of printwerk zelf doen als het gemakkelijker is om uit te besteden? Bij Comeco Printing verzorgen we graag uw print- of kopieerwerk. Dit begint al met de eenvoudige zwart-wit kopie op een A4 of A3-formaat. Bijvoorbeeld omdat u een belangrijk document wilt kopiƫren zodat u een extra exemplaar heeft. Of nog een mooie afdruk van een dierbare foto wilt hebben. Wij kunnen daarnaast bedrijven ontzorgen, bijvoorbeeld met online printen, digitaal drukwerk, brochures, flyers en alles wat te bedrukken is. In tegenstelling tot internetdrukkers hebben wij een gezicht. U kunt ons makkelijk benaderen via de telefoon, mail of gewoon langskomen. Wij bieden maatwerk en zekerheid.

Maatwerk leveren vinden wij belangrijk. Zo kiest u zelf hoe wij uw kopieerwerk maken. Geen vooraf ingestelde keuzes, maar altijd naar uw wens. Wij hebben verschillende soorten papier, van het standaard 80 grams, tot het luxe 350 grams dik. En dat in allerlei kleuren, van wit en naturel papier, duurzaam gerecycled papier tot gekleurd papier in verschillende diktes. Wilt u een glossy uitstraling of kiest u juist voor mat papier? Ook qua formaat heeft u verschillende keuzes. Wij zullen uw printwerk drukken in de door u gewenste grootte en oplage. Er is geen minimum en ook geen maximum aantal.

Wilt u uw print- of kopieerwerk netjes afwerken door bijvoorbeeld te binden met ringen of gaatjes aan de zijkant? Ook dat is mogelijk. Wij kijken samen met u naar de meest geschikte oplossing. Uw printwerk en kopieerwerk wordt altijd met aandacht en maatwerk gemaakt. Als u een spoedopdracht heeft, regelen we het meteen. Vaak nog terwijl u wacht. Comeco Printing is niet voor niets de ultieme service copyshop!

Wilt u meer informatie neem gerust contact met ons op. Wilt u voor een bepaalde opdracht weten wat het kost vraag dan gerust een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Back To Top