Ga naar hoofdinhoud

Clubbladen drukken

Uw clubblad of jubileumboek moet toch meerdere keren gelezen worden, ook zonder computer! Dus laat u bij Comeco Printing Empel uw clubbladen drukken.

De tijd dat uw vereniging elke week de clubbladen op papier liet drukken en verspreiden, is waarschijnlijk voorbij. Reden temeer dat de speciale editie van uw clubblad of de bewaarversie van dit seizoen extra aandacht verdiend. Een clubblad op papier is de geschikte en effectieve manier om alle ins en outs van uw vereniging onder uw leden te verspreiden. Of het nu is voor de informatie van de cursussen die u gaat geven, de nieuwe accommodatie of de contactgegevens van de vereniging. Dat zijn de clubbladen die u laat drukken.

Comeco Printing Empel kan uw clubbladen drukken op het door u gewenste formaat, eenzijdig of tweezijdig bedrukt. De kaft van wit of gekleurd papier. Met een kleurendruk, zwart/wit of combinatie van deze twee.

Wij zullen uw boek of clubbladen drukken in de voor u benodigde oplage. Geen minimum en ook geen maximum aantal. U levert naar wens uw gehele clubblad opgemaakt aan als pdf, of als word-bestand. En in overleg is het ook mogelijk dat u losse bestandjes aanlevert. Comeco Printing Empel zal dit dan voor u verwerken tot één clubblad. Eigenlijk is alles mogelijk. Kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

Uw clubbladen drukken is altijd maatwerk van Comeco Printing Empel voor u. Wij denken met u mee over het ontwerp en de uitvoering. Wij hebben een uitmuntende service, kunnen uw clubbladen snel drukken en leveren en zijn scherp geprijsd! En heeft u minimaal drie uitgaves per jaar van uw clubblad op papier, dan kan u profiteren van het lage btw-tarief.

Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. Er is een veelheid aan mogelijkheden qua maten, opmaak, materiaal. U kan bij Comeco Printing Empel ook terecht voor promotiemateriaal, reclameborden en reclameposters.

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen voor meer informatie over uw clubbladen drukken.

Back To Top