Ga naar hoofdinhoud

Trouwkaarten drukken

Gefeliciteerd, u gaat trouwen, zullen wij uw trouwkaarten drukken?

Comeco Printing Empel wil dit feest graag met u compleet maken! Comeco kan uw mooiste trouwkaarten of huwelijkskaarten drukken.

Weet u al wat uw wensen zijn? Wil u nog graag een aantal voorbeeldkaarten zien voor u uw trouwkaarten laat drukken. Wenst u kleurige trouwkaarten te laten drukken. Droomt u van een hele chique huwelijkskaart. Wordt het een huwelijkskaart van uw eigen ontwerp. Moeten uw trouwkaarten vooral opvallen.

Om ideeën op te doen heeft Comeco Printing Empel van diverse collecties voorbeeldboeken staan met trouwkaarten om te laten drukken. U kan onze boeken lenen. Zo kunt u beiden de trouwkaart van uw dromen uitzoeken. Mocht u daar niet uit kunnen kiezen, dan kunnen we altijd eigen trouwkaarten ontwerpen en drukken.

Het belangrijkste is dat u uw persoonlijke boodschap kan overbrengen in uw eigen stijl. Comeco Printing Empel helpt u graag met uw ontwerp en het vervullen van uw wensen.

Voor het compleet maken van uw feest, kunnen wij ook zorgen voor bedankkaartjes of menukaarten in dezelfde stijl als de trouwkaarten die wij voor u drukken. Daarmee maakt u uw grote dag helemaal compleet in uw eigen stijl.

Hoe werkt het?

Wij hebben diverse boeken met collecties trouwkaarten staan. U kan deze boeken lenen, en thuis rustig de favoriete kaarten van u beiden uitkiezen. Natuurlijk kan u ook zelf trouwkaarten ontwerpen, die wij drukken. Bij Comeco Printing Empel zijn diverse voorbeelden te zien van eigen ontwerpen of trouwkaarten met foto’s die wij drukken. Wij helpen u graag hiermee.

De kaarten van de diverse leveranciers van de trouwkaarten die wij drukken, zijn ook online te zien. Met de voorbeeldboeken krijgt u direct een idee van de kwaliteit van de kaarten. Wij zijn onder meer dealer voor de volgende leveranciers.:

BelartoBuromacFamilycardsRegalb

Onze werkwijze in het kort:

  • U kiest (thuis) uw trouwkaarten om te drukken uit de voorbeeldboeken of uw eigen ontwerp trouwkaarten om te drukken
  • Wij spreken met u uw keuze en de mogelijkheden door. Verschillende teksten of losse inlegkaartjes. En wij gaan uw trouwkaarten en enveloppen voor het drukken, bestellen
  • U maakt de tekst of teksten voor uw trouwkaarten
  • Op basis van uw concept van de opzet en tekst maakt Comeco Printing Empel voor u een drukproef. Deze sturen wij u digitaal toe. En natuurlijk kan u de enveloppen vooraf ophalen.
  • Na uw akkoord op de drukproef, gaan wij uw trouwkaarten drukken.
  • U betaalt bij het ophalen van de trouwkaarten. Dus geen betaling vooraf!

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak of offerte of voor nadere informatie.

Back To Top