Ga naar hoofdinhoud

Borduren (overig)

Comeco Printing Empel is al jaren de specialist in het borduren (overig) of bedrukken van kleding/ handdoeken/ dekens etc. Een prachtig dekje voor onder het zadel met de naam van uw paard. Handdoeken met het logo van uw organisatie als presentje voor uw belangrijke relaties. Of badges met de verenigingsnaam voor op de sportkleding.

Comeco Printing Empel kan voor u allerlei producten leveren en borduren. Dit kan op door u aangeleverd materiaal. Natuurlijk leveren wij u graag ook de kleding/ handdoeken of petjes etc. Deze kunnen wij voor u bestellen en leveren uit het assortiment van ralawise.nl. Wij hebben een aantal zeer uitgebreide brochures met alle mogelijkheden liggen. Deze kan u altijd lenen, zonder enige verplichting.
Voor badges gebruiken wij speciale badgestof in de door u gewenste basiskleur waarop wij uw badge borduren. Naar wens wordt de badge afgewerkt met een speciale lijmlaag om op te strijken. Bijvoorbeeld voor carnaval-badges. Of met klittenband indien de badge wisselbaar moet zijn.

Wij adviseren u graag persoonlijk over het borduren van een logo en/of een naam op de gewenste wijze op uw kleding. Borduren heeft de mooiste uitstraling en de beste kwaliteit. Hiervoor gebruiken wij een goede kwaliteit borduurgaren met een mooie uitstraling.
U kan bij ons vanaf 1 stuk kleding bestellen en laten borduren. En natuurlijk bent u ook welkom indien u er 20 of 100 nodig heeft!  Er zijn mogelijkheden te over voor kleding of badges te borduren. Wat u zoekt, kunnen wij voor u maken. Kom langs en leg uw wensen bij ons neer. Wij zorgen voor een passend antwoord op uw verzoek.

Comeco Printing Empel levert altijd maatwerk. Wij maken altijd elke order apart en geven uw opdracht persoonlijke aandacht. Als u bij Comeco Printing Empel uw producten laat borduren of bedrukken, dan bent u verzekerd van een uniek product waar u trots op kan zijn.

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen voor meer informatie over bedrijfskleding borduren.

Back To Top