Ga naar hoofdinhoud

Vanaf 16/2 geen UPS meer : wel DPD – Homerr  – Mondial Relay

Vanaf 16 februari 2023 stoppen wij met de pakketten van UPS. De tijd en ruimte die we hiervoor nodig hadden, was niet verantwoord te verenigen met de rest van onze bedrijfsvoering. Op de site van ups kunt u de locaties van access points vinden.

Wij blijven voor u open!

(update 27/12/2021) Met inachtneming van de huidige maatregelen tegen Corona kunnen wij gelukkig voor u open blijven. Enerzijds voor het maken en leveren van drukwerk voor uw bedrijf en ook voor het verwerken van uw pakketten. Zie onze contactpagina van de actuele openingstijden. En wij blijven 24/7 bereikbaar via info@comeco.nl. Blijf gezond!

Pakketjes brengen & halen: DPD – Mondial Relay – (ups) – Homerr

 

Comeco Printing Empel heeft haar diensten wederom verder uitgebreid. Wij zijn nu oo k service punt voor DPD, en verwerken wij nu uw pakketten voor 4 pakketdiensten. Dus heeft u een bestelling die u op een access point wenst op te halen dan kan u nu bij deze pakketdiensten kiezen voor Comeco Printing Empel. Hetzelfde geldt voor het brengen van pakketten en retouren.

Wij zijn op werkdagen van maandag t/m vrijdag voor u open.

Zie onze contactpagina voor de actuele openingstijden

 

In het weekend en in de avonduren zijn wij alleen op, vooraf gemaakte, afspraak geopend. Dus heeft u een pakket en lukt het niet tijdens openingstijden langs te komen. Neem dan contact met ons op via 073-6445020. Dan kijken we samen of we een alternatieve afspraak kunnen maken.

Wij helpen u graag en dus tot ziens bij Comeco Printing Empel!

 

 

 

Homerr Servicepunt

Sinds eind juni 2020 zijn wij een servicepunt voor Homerr. Homerr is een duurzame pakketdienst. Zij maken gebruik van bestaande routes van verschillende pakketdiensten en zorgen dat er geen halflege wagens rijden. Dit betekent dat u bij ons uw pakketjes af kan geven of bij ons kan laten bezorgen. Woont u in Empel, Rosmalen of ‘s-Hertogenbosch en koopt of verkoopt u via Vinted, kom dat bij ons uw pakket afgeven. U hoeft uw pakket alleen goed te verpakken. Wij doen er een track en trade-code op die we koppelen aan uw code. Zo weet Homerr naar wie het pakket gaat, zonder dat u de gegevens op het pakket hoeft te zetten.

Ook uw retouren naar Zalando kan u via ons Homerr servicepunt terug sturen. Alle pakketten tot maximaal 35x35x80 cm zijn welkom.

 

2020 : wij borduren voort

Het jaar 2020 is inmiddels al weer ruim een maand oud. Wij mogen zeggen dat we goed uit de startblokken zijn gekomen. Het is opvallend hoeveel klanten wij mogen helpen met bedrijfskleding. Zo borduurden we 40 mutsen voor de wintersportreis van een studentenvereniging en bedrukten werkjassen met fluorisende tekst voor een kabelaar. En hele sets werkkleding van shirts, truien en jassen voor nieuwe werknemers van de volgende klant. Er liggen er al weer t-shirts en jassen en sweaters op verfraaiïng te wachten. Zoekt u nog bedrijfskleding, kijk eens op www.ralawise.nl naar het assortiment dat wij u kunnen leveren.

 

 “Nu even niet”

Het is bijna zover. Onze vakantie staat voor de deur. Even de stop uit ons hollende bestaan en andere dingen doen. Nieuwe herinneringen maken.

Kijkend in het kastje met oude drukletters dat bij Comeco aan de muur hangt, realiseer je je hoeveel er de afgelopen decennia is veranderd. Productiemethoden zijn compleet anders geworden. Geen losse letters meer uit de letterbakken. We gebruiken nu toetsen op het toetsenbord. Geen papieren drukproeven meer en juist wel pdf-bestanden. Er is veel verdwenen en er zijn een hoop nieuwe dingen voor in de plaats gekomen. En bovenal is alles sneller geworden. We verwachten het allemaal: alles kan nu, even snel. Hiervoor hoeven we niet eens meer van de bank af.

Tijdens de zomervakantie doen we dat anders. Dan mag het rustig aan. Nieuwe ervaringen opdoen. Het hoofd leegmaken. Wij wensen u allen een prettige vakantie!

Back To Top