Ga naar hoofdinhoud

April 2024: Homerr & DPD – pakket punt

Vanaf 22 april 2024 zijn wij nog steeds uw pakketpunt voor Homerr & DPD.

Helaas moeten wij stoppen met Mondail Relay. Comeco is en blijft in de eerste plaats een bedrijf voor uw drukwerk, belettering, prints of bedrukken van kleding. De pakketten is een service voor onze klanten. Dit dreigde echter onze productie in tijd te overschaduwen. Wij hopen dat hier nu een beter evenwicht in ontstaat.

U kan de Mondial Relay pakketten verzenden van en naar Bamyan telecom op de Lokerenpassage op Maaspoort.

Wij blijven voor u open!

(update 27/12/2021) Met inachtneming van de huidige maatregelen tegen Corona kunnen wij gelukkig voor u open blijven. Enerzijds voor het maken en leveren van drukwerk voor uw bedrijf en ook voor het verwerken van uw pakketten. Zie onze contactpagina van de actuele openingstijden. En wij blijven 24/7 bereikbaar via info@comeco.nl. Blijf gezond!

2021: Pakketjes brengen & halen: DPD – Homerr

Comeco Printing Empel heeft haar diensten wederom verder uitgebreid. Wij zijn nu ook service punt voor DPD, en verwerken wij nu uw pakketten voor deze pakketdienst.. Dus heeft u een bestelling die u op ons pakketpunt wenst op te halen dan kan u nu bij deze pakketdienst kiezen voor Comeco Printing Empel. Hetzelfde geldt voor het brengen van pakketten en retouren.

Wij zijn op werkdagen van maandag t/m vrijdag tussen 8:45 – 17:30 voor u open. Op feestdagen zijn wij dicht. Wij helpen u graag en dus tot ziens bij Comeco Printing Empel!

 

Juni 2020: Homerr Servicepunt

Sinds eind juni 2020 zijn wij een servicepunt voor Homerr. Homerr is een duurzame pakketdienst. Zij maken gebruik van bestaande routes van verschillende pakketdiensten en zorgen dat er geen halflege wagens rijden. Dit betekent dat u bij ons uw pakketjes af kan geven of bij ons kan laten bezorgen. Woont u in Empel, Rosmalen of ‘s-Hertogenbosch en koopt of verkoopt u via Vinted, kom dat bij ons uw pakket afgeven. U hoeft uw pakket alleen goed te verpakken. Wij doen er een track en trade-code op die we koppelen aan uw code. Zo weet Homerr naar wie het pakket gaat, zonder dat u de gegevens op het pakket hoeft te zetten.Ook uw retouren naar Zalando kan u via ons Homerr servicepunt terug sturen. Alle pakketten tot maximaal 35x35x80 cm zijn welkom.

2020 : wij borduren voort

Het jaar 2020 is inmiddels al weer ruim een maand oud. Wij mogen zeggen dat we goed uit de startblokken zijn gekomen. Het is opvallend hoeveel klanten wij mogen helpen met bedrijfskleding. Zo borduurden we 40 mutsen voor de wintersportreis van een studentenvereniging en bedrukten werkjassen met fluorisende tekst voor een kabelaar. En hele sets werkkleding van shirts, truien en jassen voor nieuwe werknemers van de volgende klant. Er liggen er al weer t-shirts en jassen en sweaters op verfraaiïng te wachten. Zoekt u nog bedrijfskleding, kijk eens op www.ralawise.nl naar het assortiment dat wij u kunnen leveren.

 

 “Nu even niet”

Het is bijna zover. Onze vakantie staat voor de deur. Even de stop uit ons hollende bestaan en andere dingen doen. Nieuwe herinneringen maken.

Kijkend in het kastje met oude drukletters dat bij Comeco aan de muur hangt, realiseer je je hoeveel er de afgelopen decennia is veranderd. Productiemethoden zijn compleet anders geworden. Geen losse letters meer uit de letterbakken. We gebruiken nu toetsen op het toetsenbord. Geen papieren drukproeven meer en juist wel pdf-bestanden. Er is veel verdwenen en er zijn een hoop nieuwe dingen voor in de plaats gekomen. En bovenal is alles sneller geworden. We verwachten het allemaal: alles kan nu, even snel. Hiervoor hoeven we niet eens meer van de bank af.

Tijdens de zomervakantie doen we dat anders. Dan mag het rustig aan. Nieuwe ervaringen opdoen. Het hoofd leegmaken. Wij wensen u allen een prettige vakantie!

Back To Top