Ga naar hoofdinhoud

Bouwtekeningen printen

Er gaat steeds meer digitaal, maar een A0 tekening lezen op een klein scherm blijft lastig. Dus laat die bouwtekeningen printen!

Comeco Printing Empel kan uw bouwtekeningen printen tegen schappelijke prijzen. Tot een breedte van 84,1 cm en zo lang als uw tekenaar ze heeft gemaakt. Uw bouwtekeningen printen wij op uw verzoek in zwart/wit of in kleur. De tekening voor op de bouwplaats of de tekening voor de kopers van de woningen.

U levert uw bouwtekeningen per mail bij ons aan, in het gewenste formaat als pdf bestand. U geeft aan hoeveel exemplaren u van elke tekening nodig heeft, en in kleur of niet. Wij zorgen dat wij uw bouwtekeningen dezelfde dag printen.

Naast bouwtekeningen kunnen wij natuurlijk ook andere tekeningen en foto’s voor u plotten. Altijd maatwerk. Wij maken altijd elke order apart en geven uw opdracht persoonlijke aandacht. Als u bij Comeco Printing Empel uw bouwtekeningen laat printen dan bent u verzekerd van aandacht voor uw product en kwaliteit.

Heeft u af en toe bouwtekeningen die u wenst te printen en is het aanschaffen van een eigen plotter geen optie. Kom langs . Natuurlijk zijn er verschillende opties voor wat betreft de vorm en de grootte. Wij kunnen daarnaast speciale afspraken maken van vaste klanten voor bouwtekeningen printen.

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen voor meer informatie over bouwtekeningen printen.

Back To Top