Ga naar hoofdinhoud

Over ons

Comeco Printing Empel is een familiebedrijf dat zich kenmerkt door persoonlijke aandacht en kwaliteit.
In het begin van de jaren 90 van de vorige eeuw is Louis Corten gestart met Comeco Printing in Eindhoven. Hij had daarvoor een schat aan ervaring opgebouwd in de grafische branche als zetter en vertegenwoordiger.
In die eerste jaren is het assortiment en de dienstverlening snel gegroeid. Veel klanten ervaren het als zeer prettig om al hun drukwerk bij één vertrouwde partij neer te leggen. Daarmee groeide de werkzaamheden en ook de behoefte aan meer ruimte. In 1997 is, na de verhuizing naar Empel, Comeco Printing Empel ontstaan. Gevestigd aan de Burgemeesters Godschalxstraat op nummer 1a, boven op de terp, waar wij nog steeds te vinden zijn.

Kort daarop zijn de activiteiten van Comeco Printing Empel uitgebreid met familiedrukwerk. Tegelijkertijd is Ivo Spanu mee gaan werken in de zaak. De jaren daarvoor had hij een brede ervaring opgedaan bij een grafisch bedrijf. En als rechtgeaard familiebedrijf is ook Dorma Corten, de echtgenote van Ivo en dochter van Louis, mee gaan werken.  In 2006 is de zaak overgenomen door Ivo en Dorma en kon Louis gaan genieten van zijn welverdiende pensioen.

De afgelopen jaren is het assortiment meegegroeid met de behoefte van onze grootste klantenkring die wij vinden in het MKB. Naast drukwerk zijn we ook belettering van auto’s, reclameborden en puien gaan leveren en is een snijplotter gekomen. Daarop zijn wij ook (bedrijfs)kleding gaan leveren en bedrukken. En een paar jaar daarna is dit uitgebreid met borduren . Een vijf jaar terug kwam daar de plotter bij, zowel voor posters, bouwtekeningen als canvas. En later nog een solventplotter voor watervaste stickers en het bedrukken van zeildoek voor spandoeken of banners. Eind 2022 hebben wij een nieuwe borduurmachine in gebruik genomen.

Wij zijn geen internetdrukker die alle orders digitaal afhandelt en voor verschillende klanten in één keer drukt. Wij geven elke order van u onze persoonlijke aandacht, denken met u mee en elke opdracht wordt apart gemaakt. Kwaliteit en persoonlijke aandacht zijn belangrijk voor ons. En tegelijk zijn wij uw partner om de hoek. Wij kunnen snel schakelen, produceren en met u meedenken.

Kortom, neem contact met ons op en leg uw wensen voor. Comeco Printing Empel – ‘s-Hertogenbosch betekent zorg voor een goed product, waarmee u zich kan laten zien. U kunt alles onder een dak onderbrengen en heeft geen zorgen meer.

Wij hopen u in Empel te mogen begroeten!
Ivo Spanu & Dorma Corten

Back To Top