Ga naar hoofdinhoud

Familiedrukwerk

Sinds 1996 heeft Comeco Printing Empel zich ook toegelegd op familiedrukwerk. Geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingen enzovoort. Uw familiedrukwerk is altijd persoonlijk en maatwerk!
Comeco verzorgt uw kaarten tot in detail, natuurlijk doen wij dit in overleg met u. Het is namelijk uw kaartje.

Bij Comeco Printing Empel zijn alle klanten aan het juiste adres.

Wij kunnen u kaarten leveren uit een groot aantal voorgedrukte collecties, waarvan u naar wens de boeken bij ons kan lenen om op uw gemak thuis de gewenste kaarten uit te zoeken.

Daarnaast maken wij ook veel eigen ontworpen kaarten. Een ontwerp dat u aanlevert. Een tekening die speciaal voor u gemaakt is. Of met foto’s die samen de loopbaan naar het feest uitbeelden. Wij nodigen u graag aan tafel uit om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Daarin maken wij ook het verschil met de vele internetdrukkers. U kan bij ons uw kaart zien ontstaan, het papier voelen, het ontwerp sturen wij vooraf als drukproef digitaal naar u toe.

Comeco Printing Empel kan werkelijk uw complete drukwerk verzorgen. Uw familiedrukwerk en ook die leuke sticker voor op het raam, de poster met de levensgrote uitnodiging of de t-shirts met bedrukking.

Meer informatie vindt u onder:
Trouwkaarten drukkenGeboortekaartjes drukkenJubileumkaartenPersoonlijke uitnodigingKerkboekjes drukken

Mocht u vragen hebben, neem gerust contact op of kom langs in Empel.

Back To Top