Ga naar hoofdinhoud

Bedrijfskleding drukken

Bedrijfskleding laat u drukken bij Comeco Printing Empel. En dan is uw boodschap de hele dag zichtbaar op uw kleding.

U of uw personeel draagt tijdens het werk vaak bedrijfskleding. Soms voor uw veiligheid, in een restaurant om er allemaal netjes en gelijk bij te lopen. En soms gewoon omdat het makkelijk is. Waarom doet er eigenlijk ook niet toe. Comeco Printing Empel kan u bedrijfskleding leveren en kan deze ook voor u bedrukken of borduren.

Wij kunnen leveren uit de uitgebreide collectie van www.ralawise.nl. Alles is per stuk te verkrijgen. Kijkt u op de site, of leen de zeer uitgebreide catalogus bij Comeco Printing Empel.

Met u samen kijken wij wat de best passende vorm is om uw bedrijfskleding mee te laten drukken. Wat wenst u erop te zetten. Hoe zetten wij uw bedrijf mooi en zichtbaar op de kleding. Uw personeel is tenslotte een belangrijke visitekaart van uw bedrijf. U wenst dat zij er netjes bij lopen en een goede indruk achter laten.

En Comeco Printing Empel gaat verder. Want wij kunnen voor u bijvoorbeeld ook bedrukte tassen leveren. Of de teamkleding bedrukken met de teamnaam of de namen van de sponsoren. En soms zoekt u gewoon een paar leuke shirts met bedrukking omdat u met een groep samen iets gaat ondernemen. Alle vormen zijn mogelijk vrije tijds kleding – teamkleding en bedrijfskleding drukken wij voor u.

Elk stuks bedrijfskleding die wij voor u drukken, wordt altijd op maat voor u ontworpen. Wij kijken met u wat u wenst. Geven u advies over de mogelijkheden en de beste materialen voor uw situatie. Uw eigen unieke bedrijfskleding drukken wij alleen voor uw organisatie. Zonder torenhoge instelkosten voordat er een shirt of trui is bedrukt. Wij zijn daardoor ook gespecialiseerd in kleinere oplagen kleding. Bij Comeco Printing Empel maken wij altijd kwaliteitswerk van uw kleding, vraag een offerte op maat! U vindt bij Comeco Printing Empel zeker wat u zoekt.

Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. Er is een veelheid aan mogelijkheden qua maten, opmaak, materiaal. U kunt bij Comeco Printing Empel ook terecht voor last-minute promotiemateriaal en reclameflyers.

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen voor meer informatie over het maken van uw belettering.

Back To Top