skip to Main Content

Kopieerwerk

Wij zijn de ultieme service copyshop en staan voor u klaar voor al uw kopieerwerk en printwerk. Heeft uw printer thuis het opgegeven, geen probleem. Wij verzorgen graag uw kopietjes. Voor alle soorten kopieerwerk bent u bij Comeco Printing Empel aan het goede adres.

Wij kunnen voor u alle soorten kopieerwerk verzorgen. Dit begint met de eenvoudige zwart wit kopie op een A4 of A3 formaat. Bijvoorbeeld omdat u een belangrijk document wilt kopiëren zodat u een extra versie heeft. En een kopie kan natuurlijk ook in kleur. En dat kan zelfs van de kopie van een prachtige foto.

U kiest zelf hoe wij uw kopieerwerk maken. Geen vooraf ingestelde vaste keuzen, maar altijd op maat naar uw wens. Papier in een range van diktes van 80 grams (het normale kopieerpapier) tot 350 grams dik. Papier in verschillende kleuren: wit en naturel papier, duurzaam gerecycled papier of gekleurd papier in diverse diktes. En diverse soorten papier, mat papier, silk papier en gecoat ook wel genoemd glossy papier.

Meer informatie kunt u ook vinden onder:

PrintwerkAfwerken documentenDTP ontwerp

Comeco Printing Empel kan voor u ook prints maken van uw bestanden, kijk daarvoor onder printwerk.

Voor meer informatie over verschillende soorten afwerking, zoals het maken van boekjes, kijk onder Afwerken documenten.

En wenst u hulp of advies met het maken van uw product, of dit nu een logo voor het bedrijf is of de opmaak van een flyer of een geboortekaartje. Kijk onder DTP ontwerp.

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen voor meer informatie over uw kopieerwerk.

Back To Top