skip to Main Content

Over ons

Comeco Printing Empel is een familiebedrijf dat zich kenmerkt door persoonlijke aandacht en kwaliteit.
In het begin van de jaren 90 van de vorige eeuw is Louis Corten gestart met Comeco Printing in Eindhoven. Hij had daarvoor een schat aan ervaring opgebouwd in de grafische branche als zetter en vertegenwoordiger.
In die eerste jaren is het assortiment en de dienstverlening snel gegroeid. Veel klanten ervaren het als zeer prettig om al hun drukwerk bij één vertrouwde partij neer te leggen. Daarmee groeide de werkzaamheden en ook de behoefte aan meer ruimte. In 1997 is, na de verhuizing naar Empel, Comeco Printing Empel ontstaan. Gevestigd aan de Burgemeesters Godschalxstraat op nummer 1a, boven op de terp, waar wij nog steeds te vinden zijn.
Kort daarop zijn de activiteiten van Comeco Printing Empel uitgebreid met familiedrukwerk. Tegelijkertijd is Ivo Spanu mee gaan werken in de zaak. De jaren daarvoor had hij een brede ervaring opgedaan bij een grafisch bedrijf. En als rechtgeaard familiebedrijf is ook Dorma Corten, de echtgenote van Ivo en dochter van Louis, mee gaan werken. Zij is verantwoordelijk voor de gehele (financiële) administratie. In 2006 is de zaak overgenomen door Ivo Spanu en Dorma Corten en kon Louis gaan genieten van zijn welverdiende pensioen.
In deze jaren is het assortiment meegegroeid met de behoefte van onze grootste klantenkring die wij vinden in het MKB. Naast drukwerk zijn we ook belettering van auto’s, reclameborden en puien gaan leveren en is een snijplotter gekocht. Daarop zijn wij ook (bedrijfs)kleding gaan leveren en bedrukken. En een paar jaar daarna is dit uitgebreid met borduren nadat we een borduurmachine aan ons machinepark hadden toegevoegd. Een vijf jaar terug kwam daar de plotter bij, zowel voor posters, bouwtekeningen als canvas. En later nog een solventplotter voor watervaste stickers en het bedrukken van zeildoek voor spandoeken of banners.
Wij zijn geen internetdrukker die alle orders digitaal laat afhandelen en voor verschillende klanten in één keer drukt. Wij geven u persoonlijke aandacht, denken met u mee en elke order speciaal voor u maken.

Kortom, neem contact met ons op en leg uw wensen voor. Wij denken graag met u mee! Comeco Printing Empel – ‘s-Hertogenbosch betekent zorg voor een goed product, waarmee u zich kan laten zien. U kunt alles onder een dak onderbrengen en heeft geen zorgen meer.

Wij hopen u in Empel te mogen begroeten!
Ivo Spanu & Dorma Corten

Back To Top