skip to Main Content

2020 : wij borduren voort

Het jaar 2020 is inmiddels al weer ruim een maand oud. Wij mogen zeggen dat we goed uit de startblokken zijn gekomen. Het is opvallend hoeveel klanten wij mogen helpen met bedrijfskleding. Zo borduurden we 40 mutsen voor de wintesrsportreis van een studentenvereniging en bedrukten werkjassen met fluorisende tekst voor een kabelaar. En hele sets werkkleding van shirts, truien en jassen voor nieuwe werknemers van de volgende klant. Ondertussen liggen er al weer t-shirts, jassen en sweaters op verfraaiïng te wachten. Zoekt u nog bedrijfskleding, kijk eens op www.ralawise.nl naar het assortiment dat wij u kunnen leveren.

 “Nu even niet”

Het is bijna zover. Onze vakantie staat voor de deur. Even de stop uit ons hollende bestaan en andere dingen doen. Nieuwe herinneringen maken.

Kijkend in het kastje met oude drukletters dat bij Comeco aan de muur hangt, realiseer je je hoeveel er de afgelopen decennia is veranderd. Productiemethoden zijn compleet anders geworden. Geen losse letters meer uit de letterbakken, maar toetsen. Geen papieren drukproeven meer, maar pdf-bestanden. Er is veel verdwenen en er zijn een hoop nieuwe dingen voor in de plaats gekomen. En bovenal is alles sneller geworden. We verwachten het allemaal: alles kan nu, even snel. Hiervoor hoeven we niet eens meer van de bank af.

Tijdens de zomervakantie doen we dat anders. Dan mag het rustig aan. Nieuwe ervaringen opdoen. Het hoofd leegmaken. Wij wensen u allen een prettige vakantie!

Back To Top